Razvan Lucescu Al Hilal Fenerbahce Marius Sumudica Stranieri

Verdictul in cazul numirii lui Razvan Lucescu la Fenerbahce: "In Turcia te impacheteaza!" Un antrenor roman nu crede in realizarea mutarii

Razvan Lucescu este dorit la Fenerbahce, in Turcia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 20:22
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 20:29

Presa din Turcia anunta marti ca Fenerbahce este gata sa achide clauza de reziliere a lui Razvan Lucescu pentru a-l aduce la echipa.

Marius Sumudica este de parere ca liga din Turcia nu este potrivita pe stilul lui Razvan Lucescu si nu crede ca mutarea se va realiza:

"Eu nu cred ca se va realiza asa ceva. In primul rand, Razvan este foarte bine acolo, va fi greu sa se desparta, a castigat si campionatul si Champions League al Asiei. Nu stiu daca Turcia este un campionat care i se potriveste lui Razvan. La Fenerbahce este o presiune enorma, la un rezultat, doua, trei, presa e...la noi e pistol cu apa. La noi sunt fericit, deci in Turcia te impacheteaza. Nu cred in numirea lui Razvan", a spus Marius Sumudica pentru Digi Sport.

Marius Sumudica o pregateste pe Gaziantep din 2019 si mai are contract pana in vara lui 2021. Echipa romanului ocupa locul 9 in clasamentul din Turcia, cu 32 de puncte in 26 de meciuri.

Sumudica a mai antrenat-o pe Kayserispor in Turcia.

Modifică setările cookies