Ronaldo, OUT de la Juventus! "Batrana Doamna" i-a stabilit pretul: cat vor italienii in schimbul lui si unde poate ajunge

Cristiano Ronaldo coronavirus juventus Stranieri Ronaldo, OUT de la Juventus! "Batrana Doamna" i-a stabilit pretul: cat vor in schimbul lui si unde poate ajunge
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Martie 2020, 09:10
Data actualizarii: Marti 31 Martie 2020, 09:58

Juventus este lovita de criza economica produsa de Covid-19 si italienii nu mai pot suporta salariul lui Ronaldo.

Clubul din Torino a luat o decizie drastica din cauza crizei provocate de pandemia de Covid-19. Cristiano Ronaldo s-a aratat dispus sa-si micsoreze salariul urias pe care il are in Serie A, insa tot nu pare de ajung pentru torinezi.

Italienii de la Il Messaggero anunta ca Ronaldo va fi scos la vanzare, iar pretul pe care il vor in schimbul starului cu 5 baloane de aur este de 70 de milioane de euro.

Ronaldo (35 de ani) are un salariu de 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus si este cel mai bine platit fotbalist din Serie A. Portughezul incaseaza de aproape 4 ori mai mult decat urmatorul clasat, care este Matthijs de Ligt, colegul lui Ronaldo de la Juventus.

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la PSG sau Manchester United, in acest moment fiind singurele echipe care si-au manifestat interesul pentru starul portughez.

Atacantul a fost adus de Juventus in iulie 2018, cand i-au fost platite lui Real Madrid 100 de milioane de euro in schimbul sau.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!