S-a dus pana la magazin? :) A fost surprins la plimbare, dar le cere tuturor sa respecte regulile impuse in plina pandemie! Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo dupa ce a iesit din casa alaturi de familie

Cristiano Ronaldo coronavirus Italia S-a dus pana la magazin? :) A fost surprins la plimbare, dar le cere tuturor sa respecte regulile impuse in plina pandemie! Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo dupa ce a iesit din casa alaturi de familie
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2020, 18:06
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2020, 18:08

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo.

Starul portughez al celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a posat un nou mesaj pe retelele de socializare dupa ce a fost surprins iesind din casa in aceasta perioada a pandemiei. Acesta a fost criticat dur dupa ce pozele in care Ronaldo alaturi de sotia sa, Georgina si de copiii sau au devenit virale.

Dupa acest episod, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care le cere tuturor sa respecte regulile impuse in timpul acestei pandemii.

"In aceasta perioada dificila pentru intreaga lume, trebuie sa ramanem recunoscatori pentru lucrurile care conteaza - sanatatea, familia si cei dragi pentru noi. Stati acasa si hai sa ajutam pe toti cei din sectorul de santate care lupta pentru salvarea de vieti omenesti", a transmis Cristiano Ronaldo prin intermediul retelelor de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!