Stranieri

Nicolae Stanciu și povestea sa de dragoste: ”M-am îndrăgostit când am văzut-o!”

Nicușor Stanciu (28 de ani, Slavia Praga) are o poveste de dragoste plină de momente de fericire.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 18:43
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 19:13

Andreea Stanciu (fosta Andreea Beldean) este iubita liderului echipei naționale de aproape 9 ani, însă din tinerețile lor. Cei doi s-au cunoscut când ea avea doar 16 ani, iar el 19, iar acum sunt părinți, după ce, în 2020, s-a născut fetița lor.

Mai mult, se pare că cei doi vor avea un nou copil, care ar urma să se nască peste aproape jumătate de an. Iubirea dintre cei doi este una profundă, iar fotbalistul cu 54 de selecții și 11 goluri în echipa națională a vorbit, în cadrul unui podcast, despre relația cu soția și copilul lui.

  • Nicolae Stanciu și Andreea

M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. 

Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani și suntem de 9 ani împreună. De când s-a născut fetița totul e diferit, adică nu mai poate să ne supere nimic. Nu mi-am imaginat niciodată că o să fie atât de frumos sau că poți să iubești pe cineva atât de mult. Nu știam ce să fac primele luni pentru că ea mânca, dormea, eu nu puteam să fac chiar nimic. 

Îmi place să îmi petrec tot timpul cu ea și cu soția, să avem activități. De multe ori o ajut pe soție să se odihnească, dorm eu cu fetiță. Soția este însărcinată. La ultimul control avea 12 saptămâni. (n.r. Ai schimbat și pampers?) Am schimbat, da. Sunt foarte fericit, sunt împlinit. 

(n.r Soția este însărcinată?) La ultimul control avea 12 săptămâni. Cel mai important este să îi crești într-o atmosfera bună, să se simtă iubiți. Cu siguranță că îi voi duce de mici să facă orice fel de sport. Nici pe mine nu m-a forțat nimeni să merg la fotbal sau să fac fotbal obligat”, a dezvăluit Nicolae Stanciu, în cadrul podcast-ului ”Vorbe la timp cu Andreea Bogdan”.

Modifică setările cookies