George Puscas marius marin Pisa Serie B Stranieri

"Somptuosul Pușcaș". Curg laudele pentru atacant după primul gol la Pisa. Ce notă a primit

George Pușcaș a marcat primul gol la Pisa, sâmbătă, în victoria contra celor de la Monza, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:09
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 18:10

Integralist la Pisa, Pușcaș a marcat pentru 1-1 în minutul 18, cu un șut puternic de la opt metri de poartă. Echipa atacantul român a obținut victoria grație autogolului lui Pedro Pereira, din minutul 65.

George Pușcaș, lăudat după primul gol la Pisa

"Somptuosul Pușcaș" a titrat publicația italiană Tuttomercatoweb, care i-a acordat lui George cea mai mare notă de pe teren, 7,5: "A reușit primul gol în tricoul Pisei, oferind o mostră din calitățile sale fizice și tehnice, care sunt peste medie. A luptat pentru fiecare minge de parcă ar fi fost ultima", au scris italienii.

George Pușcaș este împrumutat de Reading la Pisa până la finalul sezonului în curs, însă italienii au opțiunea de a-l transfera definitiv.

Mijlocașul Marius Marin a fost și el titular la Pisa și a fost notat cu 6,5.

Grație acestei victorii, Pisa a revenit, cel puțin temporar, pe locul secund în Serie B, cu 45 de puncte strânse în primele 24 de etape. În runda următoare, echipa lui Pușcaș și Marin va primi vizita Parmei, formația lui Dennis Man.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!