Stranieri

VIDEO Eric Bicfalvi face spectacol în Rusia! 'Dublă' în meciul cu Dinamo Moscova și a ieșit „omul meciului” din nou 

Dinamo Moscova și Ural s-au întâlnit în etapa cu numărul 27 din prima ligă a Rusiei, 2-3. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 16:46
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 16:54

Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 7, prin Zakharian, însă Eric Bicfalvi, căpitanul lui Ural a restabilit egalitatea în minutul 28, după ce un coechipier i-a pasat în opt metri, iar el l-a învins pe portar cu un șut direct, trimis spre vinclu. Echipa românului a intrat cu avantaj la pauză, după ce Miskic a marcat golul de 2-1, în minutul 31.  

Eric Bicfalvi, 'dublă' pentru Ural în ultima etapă și numit „omul meciului”

Același Bicfalvi a ieșit din nou la rampă în minutul 67, cu o execuție superbă, a primit de la un coechipier la marginea careului, în banda stângă, a pătruns, depășind doi adversari și a înscris cu un șut puternic, pe sus, la colțul lung. Gazdele au reușit să mai marcheze o dată, prin N'Jie, în minutul 80, însă golul românului a contat în obținerea celor trei puncte. 

La finalul meciului, Eric Bicfalvi a fost desemnat, încă o dată, „omul meciului”, după ce i-a adus victoria lui Ural și în etapa trecută, cu Ufa, 2-1. Mai mult, fotbalistul român a marcat și cel mai frumos gol al lunii aprilie în prima ligă din Rusia, cu o scăriță. 

În urma victoriei, Ural se află pe locul 14 din 16 în campionat, având 27 de puncte în tot atâtea meciuri, fiind pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării. 

  • un milion de euro este cota lui Eric Bicfalvi conform Transfermarkt. 
  • 8 goluri și două assist-uri a reușit românul în cele 26 de meciuri jucate în acest sezon la Ural. 
Modifică setările cookies