Stranieri

Capitanul lui Dinamo Kiev rupe tacerea! Cum e vazuta numirea lui Lucescu pe banca de unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei: "Sunt sigur de asta!"

Numirea lui Mircea Lucescu pe banca lui Dynamo Kiev nu a fost vazuta cu ochi buni de fanii echipei, dar nici de fosti mari jucatori ai echipei din Ucraina.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2020, 16:12
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 00:16

Printre valurile de reactii negative ale fanilor si ale unor fosti jucatori de la Dynamo Kiev, Sergiy Sydorchuk, actualul capitan al echipei, a dat dovada de maturitate si obiectivitate, iar acesta crede ca aducerea lui Lucescu pe banca lui Dynamo va fi un plus.

"Totul s-a intamplat atat de repede, incat nu am avut timp sa realizez ca antrenorul nostru a plecat si deja a fost numit un altul nou. Nu sunt o persoana care sa faca evaluari, ci doar un jucator de fotbal. Nu este in competenta noastra sa discutam deciziile conducerii. Sarcina noastra este sa iesim pe teren si sa jucam fotbal.

Cert este ca Mircea Lucescu este un antrenor celebru si renumit in Europa. Cred ca din punct de vedere sportiv vom castiga mult, vom creste si vom progresa.

Sunt de acord ca sosirea lui este un eveniment extraordinar. Emotional, aceasta stire, desigur, a fost un 'boom' international si a provocat imediat o multime de controverse si opinii, inclusiv negative. Dar acestea au fost emotii, asociate in primul rand cu una dintre echipele pe care antrenor le-a pregatit anterior (n. r. Sahtior).

Acum, cand au trecut cateva zile, daca eliminam emotiile, sunt sigur ca Dynamo va avea doar de beneficiat dupa aceasta mutare.

Lucescu a lucrat la Sahtior pentru o lunga perioada de timp si cine poate cunoaste principala noastra rivala mai bine decat el? Asa ca acest pas are doar avantaje pentru Dynamo", a spus capitanul lui Dynamo Kiev pentru sport.ua.

Sergiy Sydorchuk (29 de ani) evolueaza pentru Dynamo Kiev din 2013 si are deja peste 200 de meciuri pentru echipa din capitala Ucrainei.

CITESTE SI

Modifică setările cookies