Wanda Nara Mauro Icardi Stiri

GALERIE FOTO Wanda Nara, în pat cu alt bărbat după anunțul despărțirii de Mauro Icardi! Ipostazele fierbinți în care a fost surprinsă 

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) s-au separat din nou după discuțiile din ultimul timp. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 16:10
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 16:11

Cei doi s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri în ultimul an, de fiecare dată cu scandal public. Recent, Wanda Nara a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că s-a separat de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray. 

Agentul a fost în Argentina în ultima lună, acolo unde a fost surprinsă în prezența rapper-ului L-Gante (22 ani). S-a scris inițial că impresarul s-a folosit de cântăreț pentru a-și promova brand-ul de articole sportive, însă a și filmat alături de el pentru un clip pe care tocmai l-a lansat. 

Icardi a reacționat când au apărut imagini cu Wanda sărutându-se în club: „E numai publicitate! Au fost și alte forme de publicitate. Cred că nu este cea mai potrivită pentru brand-ul ei, numele ei, pentru ce am construit timp de 10 ani”.

Wanda Nara, în pat cu un alt bărbat! Imagini incendiare 

L-Gante și-a lansat clipul piesei „El Ultimo Romantico” (n.r. Ultimul Romantic) în care apare alături de Wanda, iar ipostazele celor doi sunt extrem de fierbinți. Agentul apare în pat cu rapper-ul, lăsând loc imaginației. Din secvențele din clip pare că relația celor doi este una solidă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies