Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit din nou! Anunțul impresarei care "a șocat milioane de oameni"

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 09:55
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 09:55

Mauro Icardi, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, împrumutat la Galatasaray, s-a despărțit din nou de soția sa, Wanda Nara, care îi este și impresar.

Wanda Nara a ținut să răspundă public zvonurilor apărute în presă și a postat un mesaj pe rețelele sociale în care confirmă despărțirea de Mauro Icardi.

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit din nou

"E foarte dureros pentru mine să trec prin acest moment. Având în vedere expunerea mea și speculațiile apărute în presă, e mai bine să aflați de la mine. Nu vreau să ofer detalii despre despărțire. Vă rog să înțelegeți asta, e mai bine pentru copiii noștri", a transmis Wanda Nara, pe Instagram, conform RMC Sport.

Gazzetta dello Sport, cea mai mare publicația de sport din Italia, a reacționat după anunțul făcut de soția lui Mauro Icardi: "Wanda Nara a surprins și și-a șocat milioanele de urmăritori cu ultima sa postare pe Instagram".

De asemenea, publicația italiană a realizat un scurt istoric al relației dintre Wanda Nara și Mauro Icardi.

"Totul pornește de la cunoscutul triunghi amoros. Wanda s-a căsătorit cu atacantul argentinian Maxi Lopez, în 2008. Cei doi au trei copii împreună și au divorțat în 2013 din cauza mai multor acuzații reciproce de infidelitate.

La finalul poveștii cu Maxi Lopez, Wanda Nara începe o nouă relație, cu Mauro Icardi. Cei doi se căsătoresc în 2014 și au doi copii împreună: Francesca și Isabella. Wanda devine și agentul lui Icardi, iar ea se ocupă de transferul fotbalistului de la Inter la PSG.

În Paris apar neînțelegeri între cei doi după zvonul potrivit căruia Maurito ar avea o relație cu modelul China Suarez. Criza din căsnicie a fost depășită in extremis, dar acum este ultimul capitol din acestă telenovelă, cel puțin așa pare", au mai scris italienii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!