FOTO ȘI VIDEO Wanda Nara a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu un rapper cunoscut! Reacția lui Mauro Icardi 

Wanda Nara L-Gante Mauro Icardi paparazzi Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 22:05
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 22:05

Wanda Nara a trecut rapid peste relația cu Mauro Icardi. 

În ultimul an, Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icoardi (29 ani) s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, de fiecare dată cu scandal public. Însă în luna septembrie, Wanda Nara a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că s-a separat definitiv de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray. 

Wanda Nara imortalizată când se săruta cu un rapper argentinian

În ultima lună, Wanda Nara a fost surprinsă de camere de luat vedere în Argentina. Tot acolo a fost imortalizată în timp ce se săruta cu L-Gante (22 ani), un cunoscut rapper din America de Sud, într-un club.

Relația dintre cei doi ar fi evoluat când impresarul FIFA a apelat la serviciile sale pentru a-și promova brand-ul de articole sportive, Wanda Sport. Însă Mauro Icardi nu a acordat o importanță majoră acestui gest și susține că totul este o strategie de marketing din partea, încă, actualei sale soții.

„E numai publicitate! Au fost și alte forme de publicitate. Cred că nu este cea mai potrivită pentru brad-ul ei, numele ei, pentru ce am construit timp de 10 ani”, a spus Mauro Icardi, potrivit Marca

Pe lângă acest sărut, Wanda Nara va apărea în noul videoclip al lui L-Gante, după cum se vede în teaser-ul pe care l-au lansat pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!