GALERIE FOTO Wanda Nara, apariție incendiară de Valentine's Day. A purtat un body transparent și nu l-a uitat pe fostul partener

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 12:04
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 12:29

Wanda Nara (36 de ani) și Mauro Icardi (29 de ani) s-au despărțit încă din toamna anului 2022, motiv pentru care nu au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună.

De Valentine's Day, cei doi s-au aflat în același oraș, la Milano, însă nu au petrecut împreună. În plus atât Wanda Nara, cât și Mauro Icardi au postat mesaje cu subînțeles pentru celălalt pe rețelele de socializare. 

"Prima iubire a fiecărei persoane ar trebui să fie pentru sine. O zi fericită pentru toți cei care simt, au simțit sau se pregătesc să simtă dragoste din nou, fără să uite că dragostea cea mai importantă este cea pentru ei", a scris Wanda Nara pe Instagram, în dreptul fotografiilor în care apare îmbrăcată într-un body roșu, din dantelă.

De celalaltă parte, fotbalistul a petrecut alături de cele două fete, Francesca și Isabella. "Sfântul Valentin pentru mine. Ieri, astăzi și pentru totdeauna", a scris Mauro Icardi.

Divorț de milioane între Wanda Nara și Mauro Icardi
 

Cei doi s-au despărțit oficial pe 22 septembrie 2022, agentul divorțând de fotbalistul lui Galatasaray.

Wanda și Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din fotbal, certându-se public în repetate rânduri, de-a lungul timpului. Cei doi au mai fost văzuți împreună și după anunțul despărțirii, însă fără să existe urme de reîmpăcare. 

Diario Ole a analizat ce înseamnă divorțul celor doi din punct de vedere financiar, iar conform presei internaționale, Wanda ar urma să primească „în jur de 100 de milioane de dolari”, în care să fie incluse locuințe, bunuri și accesorii de lux. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!