GALERIE FOTO "Seamănă cu amanta soțului". Wanda Nara, pusă la zid pentru transformarea de look: "Ești obsedată de ea!"

Wanda Nara China Suarez Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 20:41
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 21:09

Cu peste 15,7 milioane de urmăritori pe Instagram, Wanda Nara este una dintre cele mai de succes vedete la nivel internațional.

Pe lângă cariera profesională de impresar de fotbal, Wanda Nara cochetează și cu televiziunea, dar are și o firmă de cosmetice. În plus, vedeta de 36 de ani a devenit cunoscută și datorită scandalurilor pe care le-a avut de-a lungul căsniciei cu Mauro Icardi. 

De curând, Wanda Nara a postat un clip pe Instagram în care le-a arătat fanilor nuanța naturală a părului, însă admiratorii au observat că noul look seamănă izbitor cu cel al femeii pentru care s-a certat cu soțul ei, China Suarez.

Wanda și Mauro s-au certat și împăcat în ultimii ani, însă în toamnă agentul anunța că a depus actele de divorț. Deși nu au mai apărut informații, cei doi au mers împreună în vacanță, de unde el a postat fotografii alături de ea constant, fără ca ea să îi „întoarcă” gestul. Modelul a zburat pentru petrecerea de Anul Nou în Punta del Este, zonă de plajă din Uruguay, împreună cu copiii, însă fără jucător. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

În octombrie 2021 a izbucnit scandalul de infidelitate dintre Wanda și Mauro Icardi. Publicațiile locale au informat că ar fi existat o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Tânăra de 31 de ani este model și actriță, fiind destul de apreciată în țara natală. China are peste 6,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!