Decizia care o va înfuria pe Wanda Nara. Ce a făcut Mauro Icardi la scurt timp după ce vedeta și-a schimbat radical look-ul

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:30
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:54

Pentru Wanda Nara și Mauro Icardi pare să nu mai existe cale de împăcare.

Relația dintre cei doi a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, iar în toamna anului trecut au anunțat că divorțează. Se pare că de această dată definitiv, ținând cont că cei doi locuiesc separat, iar fotbalistul lui Galatasaray a început demersurile pentru a obține cutodia celor două fete pe care le are cu vedeta din Argentina.

"Icardi a cerut custodia fetelor. A fost o decizie pe care a luat-o de curând, cu avocații din Italia, unde cuplul a locuit pentru o bună perioadă de timp.

Mauro nu își dorește ca fetele sale să se stabilească în Argentina, măcar să aibă timpul împărțit în părți egale", a declarat jurnalistul Diego Esteves, în presa sud-americană. 

Wanda Nara, acuzată că a copiat look-ul fostei amante a lui Mauro Icardi

De curând, Wanda Nara a postat un clip pe Instagram în care le-a arătat fanilor nuanța naturală a părului, însă admiratorii au observat că noul look seamănă izbitor cu cel al femeii pentru care s-a certat cu soțul ei, China Suarez.

În octombrie 2021 a izbucnit scandalul de infidelitate dintre Wanda și Mauro Icardi. Publicațiile locale au informat că ar fi existat o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Tânăra de 31 de ani este model și actriță, fiind destul de apreciată în țara natală. China are peste 6,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!