FOTO Prima imagine de la botezul băiatului lui Laurențiu Reghecampf. Detaliul observat la antrenor, după 'bătaia' cu Anamaria Prodan 

anamaria prodan Bătaie Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf botez Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 16:57
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 17:13

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți în luna mai. 

Partenera tehnicianului a adus pe lume un băiețel, Liam, micuțul fiind al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf, după Luca și Laurențiu Jr.

La patru luni de la fericitul eveniment, tehnicianul de la Neftchi Baku a venit în țară pentru a-l boteza pe micuț, iar după slujba de creștinare a publicat o fotografie în care apare alături de partenera sa și de bebeluș. 

În respectiva imagine se poate observa ochiul vânat al antrenorului român, în urma altercației cu Anamaria Prodan. Impresarul şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune.  

După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale. 

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului. 

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!