anamaria prodan Laurentiu Reghecampf scandal Prodan Reghecampf Virale

Anamaria Prodan, noi lămuriri în scandalul cu Reghecampf! Impresara dezvăluie de unde a plecat totul, de fapt

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unor evenimente cum rar se întâmplă să vedem în spațiul public.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 09:04
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 09:09

Cei doi soți aflați în plin proces de divorț au fost suprinși în timp ce își împart pumni pe o stradă din apropierea locuinței lor din Snagov.

Anamaria Prodan susține că tot conflictul dintre ea și soțul cu care se află în proces de divorț a plecat, de fapt, de la o emisiunea pe Youtube.

  • Anamaria Prodan

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Click!

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune.  

După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale. 

Anamaria Prodan: „Anturajele au scos din el un monstru!”

„Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat, toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărtat, în condițiile în care acest om era efectiv turbat!

Ceea ce se întâmplă e strigător la cer. E umilitor pentru mine și pentru copiii mei. Anturajele în care Reghecampf astăzi trăiește l-au educat într-un alt fel în care noi îl educasem pe Laurențiu Reghecampf și au scos din el un monstru, nu ceea ce noi am lucrat și am pus cărămidă și cărămidă să scoatem un produs minunat numit Reghecampf”, a mai spus Anamaria Prodan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies