Panica in familia lui Razvan Rat! Parintii fostului fotbalist, internati intr-un spital din Bucuresti cu COVID-19

rat Covid parinti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2020, 09:12
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2020, 09:13

Parintii lui Razvan Rat au fost depistati cu noul coronavirus.

Potrivit Adevarul, ambii parinti ai fotbalistul au fost gasiti cu noul virus si au fost transportati intr-un spital din Bucuresti.

Mama fostul fotbalist a ajuns prima data intr-un spital din Slatina cu simptome similiare celui COVID-19. Ea avea febra si tuse seaca, iar dupa ce a efectuat testul acesta a iesit pozitiv.

Persoanelelor care au fost in contact cu mama lui Rat li s-a recomandat izolarea. Ion Rat, tatal fostului international, a povestit ce al a dorit sa se testeze in mediul privat, deoarece DSP nu a dorit sa ii preleveze probele. Timpul de asteptare pentru o testare in mediul privat este de cateva zile.

Vineri, Ion Rat a avut febra peste 39 si a mers la spitalul dinn Slatina. El a facut testul pentru COVID-19, dar rezultatul nu a fost clar. Acesta a amai efectuat un test care o confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Culmea, cand am avut carantinati in hotel nu am patit nimic, am patit-o acum. Nu de la hotel am luat-o. Nu stiu de unde. Hotelul l-am inchis de cateva zile, a declarat Ion Rat.

 

Hotelul Zuytto, este al lui Razvan Rat, iar de administrarea lui se ocupa tatl fostului fotbalist. El a fost primul hotel din tara in care au fost cazate si plasate in carantina persoane venite din afara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!