GALERIE FOTO O plătește cu câteva milioane de euro ca să o poată înșela. Dezvăluiri incendiare despre un controversat star internațional

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Februarie 2024, 15:27
Data actualizarii: Duminica 25 Februarie 2024, 15:20

Wanda Nara și Mauro Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri, la nivel internațional.

Relația celor doi a fost marcată, de-a lungul timpului, de numeroase scandaluri și despărțiri, dar, de fiecare dată, s-au împăcat și și-au continuat viața de familie.

Dezvăluiri incendiare din Argentina

Jurnalistul Jorge Lanata a dezvăluit că între vedetă și fotbalistul lui Galatasaray există un contract, potrivit căruia sportivul o plătește cu câteva milioane de euro de fiecare dată când o înșeală, anunță Marca

Wanda Nara a vorbit despre relația cu Mauro Icardi

Într-un interviu amplu acordat presei din Argentina, Wanda a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu atacantul, dar și despre postarea controversată în care o ataca pe China Suarez, cea cu care ar fi înșelat-o, dezvăluind că nu își regretă cuvintele.

"Eu și Mauro suntem bine. Îl cunosc pe Mauro de 12 ani. E o perioadă lungă de timp și o relație care este extrem de greu de întreținut astăzi, în special din cauza muncii. Ceea ce apreciez și prioritizez este că, în ciuda situațiilor multiple, întotdeauna ne-am ales unul pe celălalt, ne-am ales familia și proiectul pe care îl avem. 

Mauro este cel care este mai impulsiv dintre noi doi, eu sunt foarte calmă. Cu cât înaintez în vârstă cu atât mă inflamez mai puțin. Poate când eram mai tânără eram ceva mai geloasă, însă nu mai sunt. Cred că ești cu cine dorești să fii și dacă cineva nu mai dorește să fie cu tine atunci nu mai poți face nimic în acest sens. 

Dacă regret ceva? Poate regret ceva ce am spus într-un moment de durere sau nebunie în media. Câteodată păcătuiesc când sunt atât de sinceră și impulsivă", a declarat Wanda Nara într-un interviu pentru Hola Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!