GALERIE FOTO Reacția de 1.2 milioane de aprecieri a Wandei Nara după ce Mauro Icardi a venit cu ochiul vânăt acasă! Ce s-a întâmplat

Wanda Nara Galatasaray Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Decembrie 2023, 19:39
Data actualizarii: Luni 25 Decembrie 2023, 19:41

Galatasaray a jucat în deplasare cu Fenerbahce în etapa cu numărul 18 din Super Lig, prima ligă a Turciei, scor 0-0. 

Duelul de pe Sukru Saracoglu Stadium a fost unul extrem de tensionat, deși tabela de marcaj a rămas neschimbată până la finalul meciului. Mauro Icardi a fost titular și integralist în duelul de duminică seară, însă singurul lucru cu care s-a ales după meci a fost o mare vânătaie la ochiul drept. 

După un duel aerian cu un oponent, Icardi s-a dezechilibrat și s-a izbit cu fața de bara porții. Au existat însă și acuzații că vânătaia argentinianului ar fi venit în urma unei intrări periculoase a unui adversar, care ar fi ridicat prea mult piciorul.

 

Wanda Nara, solidară cu Mauro Icardi 

Fotbalistul a făcut însă haz de necaz apoi, iar soția sa, Wanda Nara a fost cu adevărat creativă și solidară. Influencerița a postat mai multe fotografii cu ocazia Crăciunului, alături de Icardi, dar și de copii, toți fiind îmbrăcați în pijamale identice. 

Din empatie față de soțul său, Wanda și-a făcut pe față o „vânătaie” pentru a-l completa pe Icardi. Imaginile postate de model au strâns peste 1.2 milioane de aprecieri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!