Mircea Sandu: "Daniel Prodan mi-a fost ca un copil!" Primele reactii dupa ce Daniel Prodan a murit la 44 de ani! Reactia de SOC a unui fost coleg din Generatia de Aur

Daniel Prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 00:42
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2016, 00:47

Doliu in fotbalul romanesc. La numai 44 de ani, Daniel Prodan a murit in urma unui infarct.

Fost jucator in Generatia de Aur a Romaniei, Daniel Prodan a jucat la Steaua, Atletico Madrid, Rangers, FC National, Messina, Olimpia Satu Mare si Rocar.

Mircea Sandu si Florin Prunea au vorbit pentru ProSport despre vestea soc care a lovit pe neasteptate fotbalul din Romania:

"Chiar acum cateva minut am vorbit cu sotia lui la telefon... Ce pot sa zic? Sunt socat! Mi-a fost coleg de nationala, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problema. Sunt socat si as vrea sa nu mai vorbesc in momentul de fata despre asta", a spus Florin Prunea.

"Este o adevarata lovitura! Am aflat de moartea lui in urma cu doua ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. E tot ce pot sa spun, am ramas fara cuvinte...", a spus si Mircea Sandu.

VEZI AICI LIVE BLOG INFORMATII DE ULTIMA ORA SI REACTII DUPA DECESUL SOCANT AL LUI DANIEL PRODAN

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!