GALERIE FOTO "Mă ucizi cu frumusețea ta". Georgina Rodriguez, imagini incendiare în apă: a strâns peste 2,2 milioane de like-uri în timp record

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 13:15
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 13:28

Georgina Rodriguez și-a impresionat fanii cu cele mai recente fotografii postate pe contul de Instagram. 

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo a publicat două fotografii din cadrul unei ședințe foto, în care apare îmbrăcată într-o ținută albă, spectaculoasă și care îi pune în valoare silueta de invidiat.

Admiratorii Georginei au fost încântați să vadă noile imagini și i-au lăsat zeci de comentarii cu mesaje de apreciere pentru felul în care arată. În plus, pozele au primit peste 2,2 milioane de like-uri într-un timp foarte scurt. 

Când se căsătorește cu Cristiano Ronaldo?
 

Modelul a dezvăluit că își dorește să-și unească destinul cu starul lui Machester United și că va spune „da” fără ezitare dacă Ronaldo îi va pune întrebarea.

În timpul filmărilor, Georgina a fost întrebată când va avea loc nunta. Frumoasa argentiniană a zâmbit, apoi a arătat cu privirea spre Ronaldo, spunând: „Nu depinde de mine... eu îmi doresc”.

Rodriguez a folosit cuvântul „Ojala”, de origine arabă, derivând din expresia „Mashallah” sau „Masha’Allah” care se traduce aproximativ prin „Să sperăm că va fi așa”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!