Gigi Becali a importat si donat Spitalului Matei Bals un medicament neacreditat de UE! "Am luat 120.000 de pastile din Rusia"

Gigi Becali coronavirus donatie pastile Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Aprilie 2020, 22:51
Data actualizarii: Joi 02 Aprilie 2020, 23:00

Patronul FCSB continua sa se implice in lupta contra coronavirusului.

Gigi Becali face donatie dupa donatie catre spitalele care trateaza bolnavii de coronavirus. Finantatorul de la FCSB a anuntat ca tocmai a comandat un transport de 120.000 de pastile care nu sunt acreditate de Uniunea Europeana, insa sunt necesare in tratarea bolii. Pentru a realiza donatia, Becali a primit aprobarea de la Ministerul Sanatatii in ultimul moment.

"Am platit 120.000 de pastile de antidot din Rusia si nu le puteam primi daca nu aveam astazi aprobarea de la Minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am platit, trebuie sa ajungă 120.000 de pastile de antidot. E un medicament pe care l-am platit.

Nu este acreditat de Uniunea Europeana, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul si il dau gratuit la Matei Bals. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toata averea mea eu vreau să ajut oameni", a spus Becali, la Romania TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!