Rodrigo de Paul Atletico Madrid Lionel Messi Tini Stoessel Virale

GALERIE FOTO Starul lui Atletico Madrid, atenționat cu privire la noua sa iubită! Lionel Messi a intervenit 

Lionel Messi și-a băgat coechipierul de la naționala Argentinei în ședință. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:10
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 13:10

Lionel Messi (35 ani) și-a serbat ziua de naștere la finalul săptămânii trecute. Pentru a 35-a aniversare, starul argentinian a organizat o petrecere în Ibiza, unde și-a invitat colegii de la PSG, foștii coechipieri de la FC Barcelona, dar și prietenii de la echipa națională. 

La petrecere a participat și Rodrigo de Paul (28 ani), iar mijlocașul lui Atleltico Madrid a fost atenționat de Messi în legătură cu noua sa iubită, Tini Stoessel (25 ani), dansatoare, actriță și model consacrat în Argentina. Conform Mundo Deportivo, deținătorul a 7 Baloane de Aur i-ar fi spus coechipierului de la națională să evite mediatizarea din tabloide, în prezent fiind subiectul principal în presa din Spania și Argentina, pentru că această expunere îi va afecta cariera. 

Rodrigo Lussich, jurnalistul și prezentatorul uruguayan, a specificat că inclusiv Diego Simeone (52 ani) este nemulțumit că jucătorul său ține prima pagină a tabloidelor. 

„Simeone a stat și el de vorbă cu Rodrigo. Nu este mulțumit de tot ce vede. Poate să facă ce vrea cu Tini, dar să nu se mai arate atât de mult”, a completat Rodrigo Lussich.

Rodrigo de Paul a sosit în vara trecută la Ateltico Madrid. Echipa din capitala Spaniei a plătit 35 de milioane de euro pentru jucătorul lui Udinese. În primul sezon pe Wanda Metropoltiano, argentinianul a adunat 48 de meciuri, în care a marcat 4 goluri și a oferit 2 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!