Cristiano Ronaldo botox Georgina Rodriguez Manchester United Virale

GALERIE FOTO Georgina, bat-o vina! Cristiano Ronaldo, acuzat că ar fi apelat la intervenția chirurgicală preferată a starurilor porno 

O publicație din Spania aruncă o informație neștiută despre viața personală a lui Cristiano Ronaldo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:40
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:40

Revenit la Manchester United sezonul trecut, Cristiano Ronaldo (37 ani) a izbutit să devină cel mai bun marcator al echipei, cu 24 de goluri înscrise în toate competițiile.

Pe lângă aspectul fotbalistic, superstarul portughez a impresionat și cu forma sa fizică de invidiat. Ronaldo a declarat în repetate rânduri că nu există un secret, ci doar o bună pregătire, la pachet cu sacrificiile pe care le cere sportul de performanță. Doar că, publicația La Razon precizează că atacantul lui Manchester United ar fi apelat la botox pentru a-și corija unele defecte fizice. 

Totodată, jurnaliștii spanioli susțin că Ronaldo ar fi apelat la o metodă revoluționare de mărire a penisului cu până la 2,5 cm. Potrivit aceleiași surse, această procedură este foarte costisitoare, iar efectul ar dura între 24 și 48 de luni. 

Giovanni Becali: „Are un sexolog cu el! Știe când și cât să facă sex cu soția sa!”

Giovanni Becali (69 ani) a precizat că succesul și efeverscența lui Cristiano Ronaldo, chiar și la această vârstă, nu sunt întâmplătoare. Fostul impresar FIFA a dezvăluit că pe lângă preparator fizic, medic și nutriționist, superstarul a apelat și la un sexolog, și că inclusiv momentele intime cu Georgina Rodriguez (28 ani) sunt programate

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut. Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r. - agentul lui Ronaldo). 

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Giovanni Becali pentru digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!