FOTO ȘI VIDEO "Copiii nu mint niciodată!". Fiul lui Cristiano Ronaldo, filmat îmbrăcat în echipamentul Barcelonei: imaginile s-au viralizat instant

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 16:56
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 18:50

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional, iar acțiunile lor sunt intens comentate și analizate. 

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai de succes fotbaliști din istoria clubului Real Madrid, cu 450 goluri marcate în 438 partide și numeroase trofee cucerite. 

Performanțele starului portughez nu l-au impresionat, însă, pe fiul cel mic al fotbalistului. Într-un clip postat de Georgina Rodriguez pe contul de Instagram, Mateo apare alături de surorile sale, îmbrăcat în echipamentul celor de la FC Barcelona.

Mateo, Eva și Alana au fost filmați de Georgina în timp ce dansau pe o melodie dintr-un celebru film, iar fanii nu au putut trece cu vederea ținuta aleasă de băiat, comentariile de pe rețelele de socializare apărând imediat. "Copiii nu mint niciodată", "Messi este cel mai influent", "Băiatul a văzut adevărul de mic" sunt doar câteva dintre mesaje.

Probleme pentru Ronaldo și Georgina?
 

Presa internațională a anunțat că Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal. 

Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de Georgina Rodriguez și de copiii săi, la piscină, distrându-se și relaxându-se. 

"Momente fericite cu familia", a scris fotbalistul lui Al Nassr la postare, din dorința de a pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultima perioadă, despre familia lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!