FOTO ȘI VIDEO Imagini incendiare cu Georgina Rodriguez! Partenera lui Cristiano Ronaldo ia lecții de twerk și a postat totul pe internet

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2023, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 17 Mai 2023, 09:50

Georgina Rodriguez încearcă noi experiențe atunci când are ocazia și le împărtășește fanilor ceea ce face, pe rețelele de socializare. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram mai multe clipuri video de la lecțiile de twerk pe care le ia în prezent, abilitățile sale fiind impresionante. 

Georgina Rodriguez învață tainele celebrului stil de dans de la Jack Gomez, profesor internațional de twerk, așa cum se poate observa în filmările făcute publice.

Probleme pentru Ronaldo și Georgina?
 

Presa internațională a anunțat că Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal. 

Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de Georgina Rodriguez și de copiii săi, la piscină, distrându-se și relaxându-se. 

"Momente fericite cu familia", a scris fotbalistul lui Al Nassr la postare, din dorința de a pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultima perioadă, despre familia lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!