Contractul secret dintre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo. Ce pensie alimentară trebuie să plătească fotbalistul dacă se despart

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo pensie alimentara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iunie 2023, 18:09
Data actualizarii: Luni 12 Iunie 2023, 18:26

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. 

În ultimele luni s-a speculat constant despre anumite probleme pe plan personal pe care le-ar avea cei doi, însă starul portughez a negat cu vehemență aceste zvonuri.

"Familia mea este întotdeauna lângă mine. Gio este implicată în toate proiectele mele, iar eu, la rândul meu, o sprijin. Are drumul ei (n.r. - în afaceri) și o susțin 100%. Vom fi mereu împreună. Unul lângă altul suntem mult mai puternici.

Am mulți prieteni spanioli. Sper să petrecem la Madrid la fel de mult timp precum și în celelalte locuri unde avem case în Spania. Spania este, cu siguranță, unul dintre locurile în care vom locui după ce îmi termin cariera", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Mundo Deportivo. 

Pact solid între Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo
 

Presa spaniolă a dezvăluit că tânăra de 29 de ani este trecută drept mamă în actele gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda. 

"Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentry gemenii Eva și Matteo. Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii), dar sunt trecuți ca fiind copiii ei.

Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian. Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017.

Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni", a declarat jurnalista Maya Oliveira, citat de AS.

În plus, în cadrul contractului prenupțial semnat între cei doi, în caz de despărțire, Georginei Rodriguez i-ar reveni proprietatea din La Finca și 100.000 euro lunar, pe viață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!