„A început să îmi dea jos pantalonii!” A apărut înregistrarea mărturiei lui Dani Alves în cazul de viol 

Dani Alves dani alves inchisoare dani alves viol Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 17:40
Data actualizarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 17:41

Dani Alves (40 ani) este închis de aproape jumătate de an după ce a fost acuzat de viol. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. A fost arestat pe 20 ianuarie, iar de atunci a rămas în detenție, negându-i-se eliberarea condiționată, pe motiv că și-a schimbat declarațiile. Presa internațională a intrat în posesia înregistrărilor cu declarațiile făcute de Dani Alves în fața justiției. 

Dani Alves: „Ea m-a sărutat! Nu mi-a spus să mă opresc în niciun moment!”

Versiunea fostului fotbalist de la FC Barcelona este extrem de diferită față de cea a victimei. Dani Alves susține că totul s-a petrecut co consimțământul fetei și că a mințit în prima declarație pentru că nu dorea ca soția sa să afle. 

„Când am intrat în baie ne-am uitat unul la celălalt. Da, ea m-a sărutat și a început să îmi dea pantalonii jos. Am întrebat-o de două ori dacă îi place și a spus că da. Nu mi-a spus în niciun moment să mă opresc, nici în club și nici în baie. 

Am mințit în prima declarație din obsesia de a proteja căsnicia pe care o am cu femeia pe care o iubesc”, se arată în declarațiile lui Dani Alves citat de ole.com

În ceea ce privește atitudinea tinerei la ieșirea din baie, unde presa informa că părea extrem de absentă și a izbucnit în plâns, Alves a spus: „Presupun că a enervat-o atitudinea mea”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!