Ce au transmis cluburile din Premier League, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

Elisabeta a II-a Premier League Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 21:19
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 21:19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață la vârsta de 96 de ani.

La scurt timp, mai multe cluburi din Premier League și-au exprimat regretele profunde față de dispariția Reginei Elisabeta, pe rețelele de socializare.

Cum au reacționat cluburile din Premire League, după decesul Reginei Elisabeta a II-a

„Newcastle United și conducerea clubului sunt profund întristați de decesul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Ne alăturăm lumii care transmite cele mai sincere condoleanțe către Familia Roială”, au scris cei de la Newcastle.

„Tottenham Hotspur se alătură națiunii îndurerate pentru moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Clubul ar dori să-și exprime condoleanțe tuturor membrilor Familiei Regale în acest moment trist”, a transmis clubul Tottenham.

”West Ham United este profund îndurerată de decesul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Gândurile și condoleanțele noastre sincere sunt cu Familia Regală și ne alăturăm lumii îndoliate pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Majestate”, a scris clubul West Ham.

„Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la moartea Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a”, a notat Manchester United.

La meciul celor de la Arsenal cu Zurich, la începutul reprizei secunde, cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată pe 2 iunie 1953 și este cel mai longeviv monarh din lume. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!