FOTO Ce a făcut Cristiano Ronaldo după meciul din Europa League. Georgina Rodriguez l-a așteptat așa 

Cristiano Ronaldo Europa League Georgina Rodriguez Manchester United Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 19:52
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 20:09

Manchester United mai are nevoie de un punct din ultimele două meciuri din grupele Europa League pentru a se califica mai departe. 

Manchester United, care a câştigat greu cu Omonia Nicosia, scor 1-0, pe Old Trafford, printr-un gol marcat de Scott McTominay (minutul 90+3), mai are nevoie de un punct pentru a fi sigură de calificare.

Aflată în grupa E, formația antrenată de Erik ten Hag se află pe poziția secundă, lider fiind Real Sociedad, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. Seriff Tiraspol ocupă locul trei (trei puncte), în timp ce Omonia Nicoasia este ultima, fără niciun punct.

După partida de la Manchester, în care Cristiano Ronaldo a fost titular și a jucat pe întreaga durată a confruntării, starul portughez a fost așteptat acasă de partenera lui, Georgina Rodriguez. Cei doi s-au fotografiat în jacuzzi, unde fotbalistul a făcut o primă parte a recuperării după meci. 

Dezvăluirea dureroasă făcută de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La câteva luni de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (28 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie", a mărturisit Georgina Rodriguez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!