GALERIE FOTO "Un vis devenit realitate". Ipostaza în care a fost surprinsă Georgina Rodriguez: cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski

Georgina Rodriguez Anna Lewandowska Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 10:20
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 10:51

Georgina Rodriguez a profitat de o vizită în Londra pentru a-și îndeplini un vis al său.

Partenera lui Georgina Rodriguez a mers la Royal Opera House și a trăit o experiență intensă la câteva repetiții de balet, apoi a urcat pe scenă.

Imaginile postate pe contul de Instagram au fost apreciate de admiratorii vedetei, printre cei care au comentat fiind și Anna Lewandowska, soția starului de la FC Barcelona. 

Dezvăluirile emoționante făcute de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La câteva luni de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (28 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie", a mărturisit Georgina Rodriguez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!