Anthony Joshua, mândru de momentul violent al lui Will Smith de la Gala Premiilor Oscar! Sfat pentru actor: „Data viitoare fă asta!” 

Anthony Joshua Gala Premiilor Oscar will smith Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 19:39
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 19:46

Gala din acest an a premiilor Oscar a fost marcată de momentul violent care l-a avut ca protagonist pe Will Smith. 

Actorul Will Smith a avut o reacție agresivă la adresa lui Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției lui Smith, Jada Pinkett-Smith. Mai exact, Chris Rock a glumit pe seama faptului că actrița nu mai are păr în cap, suferind de o boală autoimună, alopecie. 

În momentul glumei, Will Smith s-a ridicat de pe locul său și a mers pe scenă, pălmuindu-l pe Chris Rock. Ulterior, a părăsit scena, adresându-i cuvinte jignitoare, strigând la el să „nu îi mai rostească numele soției sale”. 

Câteva momente mai târziu, Will Smith a urcat din nou pe scenă pentru a-și ridica premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru prestația din filmul „King Richard”. 

Anthony Joshua, mândru de momentul violent al lui Will Smith de la Gala Premiilor Oscar!

Anthony Joshua (32 ani) a postat un mesaj pe contul său de Instagram după incidentul violent al lui Will Smith. Pugilistul britanic a ținut să îl felicite pe actor pentru gestul violent și i-a dat și un sfat. 

„Mândru de tine, frate! Data viitoare închide pumnul!”, se arată în mesajul transmis de Joshua pe Instastory, unde a postat și două poze în care apare alături de Will Smith. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!