VIDEO A făcut infarct și s-a prăbușit pe teren în timpul meciului! Medicii l-au resuscitat și readus la viață, dar starea lui e critică 

Damar Hamlin buffalo bills Cincinnati Bengals NFL Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 20:38
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 20:40

Momente terifiante au avut loc la meciul dintre Cincinnati Bengals și Buffalo Bills din NFL. 

Cu doar 6 minute rămase din primul sfert al meciului, Damar Hamlin (24 ani) a avut un duel cu Tee Higgins, wide reciever-ul lui Bengals. Apărătorul lui Buffalo s-a ridicat inițial după tackle, însă s-a prăbușit imediat pe teren. 

Medicii au intervenit imediat și l-au resuscitat la fața locului, într-un episod similar cu cel petrecut cu Christian Eriksen la EURO 2020. Jucătorii s-au strâns în jurul lui Hamlin, care a fost readus la viață pe teren înainte de a fi urcat în ambulanță și transportat la University of Cincinnati Medical Center. 

Familia lui Hamlin și-a arătat recunoștința pentru mesajele de sprjin primite, dar și față de medicii care l-au resuscitat, prin intermediul unui comunicat, informează nfl.com

Damar Hamlin, în stare critică după ce a suferit un infarct pe teren

Pe contul oficial al lui Buffalo Bills a apărut un comunicat în care se anunță că starea jucătorului nu este deloc bună. 

„Damar Hamlin și-a petrecut noaptea la Terapie Intensivă și rămâne acolo și astăzi, în stare critică, la University of Cincinnati Medical Center. Suntem recunoscători pentru sprijinul necondiționat primit până acum”, se arată în comunicat. 

Meciul a fost suspendat, după ce ambele echipe au căzut de acord că partida nu mai poate fi reluată. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!