Transferul lui Suarez la Juventus depinde de decizia lui Messi?! Cum ar putea ramane uruguayanul pe Camp Nou desi nu e dorit de Koeman

Luis Suarez Barcelona Juventus Torino messi Transfer Spania Transferul lui Suarez la Juventus depinde de decizia lui Messi?! Cum ar putea ramane uruguayanul pe Camp Nou desi nu e dorit de Koeman
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2020, 17:56
Data actualizarii: Vineri 04 Septembrie 2020, 17:59
Messi a luat decizia finala si va continua la Barcelona cel putin pana in 2021. 

Presa din Italia a urmarit indeaproape conflictul dintre Messi si clubul blaugrana, comentand si posibilul transfer al lui Luis Suarez la Juventus.

Jurnalistii italieni au notat astazi ca mutarea uruguayanului depinde de ceea ce hotaraste Messi. 

Potrivit celor de la Corriere dello Sport, indecizia lui Messi a fost vinovata pentru blocarea mutarii lui Suarez la Juventus. 

Cei doi prieteni ar putea ramane impreuna pe Camp Nou, chiar daca antrenorul Ronald Koeman i-ar fi spus uruguayanului ca nu mai are nevoie de el. 

Daca Messi va continua sa fie capitanul echipei, el ar putea cere ca Suarez sa se regaseasca in planurile Barcelonei, urmand astfel a-si respecta contractul care este valabil pana in 2021. 

Luis Suarez a negociat cu "Batrana Doamna" din Torino, insa pana la concretizarea transferului, fotbalistul ar fi trebuit sa ajunga la un acord cu Barcelona pentru a putea primi suma de 22 de milioane de euro in urma rezilierii contractului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!