santiago solari Cristiano Ronaldo cristiano ronaldo juventus cristiano ronaldo real madrid Real Madrid Spania

Santiago Solari i-a raspuns lui Cristiano Ronaldo dupa ce portughezul a dat de pamant cu Real Madrid! Mesajul de milioane

Cristiano Ronaldo a lansat un atac fara precedent la adresa Realului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Decembrie 2018, 14:00
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 14:07

Portughezul si-a atacat fostii colegi si a comparat atmosfera de la fosta si actuala sa echipa. 

Santiago Solari a raspuns criticilor lui Ronaldo, iar reactia antrenorului de la Real este una de milioane. 

"Modestia este virtutea celor mari! Din acest motiv si datorita valorilor sale acest club a castigat atatea! Cristiano este al nostru pe vecie, este istoria vie a Realului si aceste sentimente ii apartin lui, nu putem sa le comentam", a spus Solari. 

Intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, Ronaldo nu s-a dat inlaturi de la a spune ca la Juve exista mai multa modestie si mai multa intelegere. Mai mult, a spus ca este cea mai buna echipa alaturi de care a jucat vreodata. 

"Sunt foarte fericit. Orasul este foarte frumos, fanii sunt foarte primitori si Juventus e un club fantastic, incredibil de organizat. Jucatorii de aici sunt modesti si muncesc foarte mult. E fantastic. Acesta este cel mai bun grup alaturi de care am jucat vreodata. La Juventus ne simtim intr-adevar ca o echipa, spre deosebire de alte parti, unde unii jucatori se cred mai buni decat altii. Aici, toata lumea stie ce e modestia. Daca Dybala sau Mandzukic nu inscriu, ei sunt in continuare fericiti. Este frumos!", a spus Ronaldo. 

Modifică setările cookies