Perez a dat un MUNTE de bani pentru a-l aduce, insa a dezamagit complet! Cine e primul fotbalist de care ar putea sa scape Real Madrid! Anuntul facut de Zidane

Perez a dat un MUNTE de bani pentru a-l aduce, insa a dezamagit complet! Cine e primul fotbalist de care ar putea sa scape Real Madrid! Anuntul facut de Zidane

Zidane a vorbit despre situatia lui Jovic.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de Brugge in ultima partida in grupele Champions League. Madrlienii erau calificati de dinainte de aceasta partida, insa trupa lui Zidane a facut un joc bun si a reusit sa se impuna. In acesta partida, Zidane a decis sa il titularizeze pe Jovic, jucator care a evoluat foarte putin pentru madrileni in acest sezon. Sarbul nu a avut o prestatie buna, iar in minutul 77 a fost inlocuit cu Benzema. La finalul partidei, Zidane a vorbit despre situatia lui Jovic si spune ca este strict problema lui cand il va mai folosi.

"E problema mea, nu a voastra. Nu cred ca se simte pierdut. A jucat putin, iar un jucator are nevoie sa joace pentru a te simti bine. Cred ca s-a miscat bine si trebuie sa continue sa munceasca asa cum o face si acum. Nu este usor pentru ca nu joaca mult, dar stie situatia. Are nevoie sa joace, e adevarat"
, a declarat Zidane la finalul partidei.

Jovic a ajuns in aceasta vara la Madrid in schimbul a 60 de milioane de euro de la Frankfurt si se anuntat un transfer de marca pentru Real. In acest sezon, Jovic a jucat 12 meciuri pentru Real Madrid in toate competitiile, dintre care doar in 4 titular si a marcat un singur gol.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Un antiviral folosit împotriva HIV ar putea elimina infecția cu coronavirusul din China
BRAT