Modric a refuzat prelungirea cu Real Madrid! Echipa cu care se afla in discutii Balonul de Aur 2018: "Vrea peste 10.000.000 euro pe an"

Luka Modric Inter Milano Real Madrid Spania Modric a refuzat prelungirea cu Real Madrid! Echipa cu care se afla in discutii Balonul de Aur 2018
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Decembrie 2018, 16:31
Data actualizarii: Sambata 29 Decembrie 2018, 16:36

Luka Modric, omul care i-a detronat pe Messi si Ronaldo dupa 10 ani de dominatie asupra trofeului Ballon d'Or, a refuzat prelungirea cu Real Madrid.

Luka Modric (33 de ani), castigatorul Balonului de Aur 2018, are un viitor incert. El a refuzat prima oferta de prelungire venita din partea lui Florentino Perez. MARCA anunta ca Modric asteapta sa vada si oferta Interului!

Mijlocasul croat, finalist al Cupei Mondiale cu nationala tarii sale si castigator al UEFA Champions League cu Real in ultimii 3 ani, se afla in discutii si cu italienii de la Inter. El este tentat sa schimbe campionatul, asa cum a facut-o si Ronaldo.

In acest moment, Modric asteapta sa vada oferta Interului, formatie care l-a dorit si vara trecuta. Acesta tinteste un salariu de peste 10 milioane euro pe an!

Pe de alta parte, conducatorii lui Real sunt increzatori ca il pot convinge pe Modric sa isi prelungeasca intelegerea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!