Spania

Imagini neașteptate cu „perla” Barcei după ce a fost exclus din lot după ce a cerut o mărire de salariu! Ilaix, surprins fumând

Situația lui Ilaix Moriba se complică de la zi la zi.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 20:23
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 20:30

Tânărul jucător de doar 18 ani a înfuriat conducerea Barcelonei, după ce a cerut o mărire salarială pentru a-și prelungi contractul, în ciuda faptului că situația economică a clubului nu este deloc bună. Refuzul lui Ilaix, care a debutat în sezonul trecut și a impresionat cu prestațiile sale, a adus de la sine consecințe. 

Mijlocașul central a fost exclus de la prima echipă, după ce a anunțat că dacă nu i se mărește salariul așteaptă ca din iarnă să poată pleca liber de contract, după ce îi va expira înțelegerea. Până atunci, catalanii au fost vehemenți și au anunțat că nu se vor mai baza pe el și va fi ținut pe margine. 

  • Imagini neașteptate cu „perla” Barcei după ce a fost exclus din lot după ce a cerut o mărire de salariu! Ilaix, surprins fumând

Aflat în centrul scandalului, Moriba a stârnit noi reacții dure după ce a apărut pe internet o fotografie cu el, în timp ce fuma dintr-o narghilea. Mai mult, mijlocașul a fost asemănat cu Balotelli de utilizatorii de pe rețelele de socializare: „Ilaix Moriba a trecut de la un posibil Golden Boy la Balotelli în doar câteva luni!” 

Koeman, dezamăgit de atitudinea lui Moriba 
 

Ronald Koeman l-a criticat dur pe Moriba într-o conferință de presă, punctând că banii nu ar trebui să fie atât de importanți pentru un jucător de doar 18 ani, la început de carieră. 

"Am vorbit cu el acum două-trei săptămâni cu el, dar nu din calitate de antrenor. Situația sa este oribilă. Reprezintă viitorul clubului, dar nu joacă și nu este cu noi. Știu ce îi poate oferi FC Barcelona. Părerea mea este că banii nu sunt atât de importanți, ci să joace meciuri. Dar jucătorul și anturajul par să decidă diferit. Sunt dezamăgit de asta. La 18 ani, banii nu pot fi atât de importanți", a declarat Koeman în cadrul unei conferințe de presă.

Atac dur al lui Laporta la adresa jucătorului 
 

Nici Laporta nu s-a abținut când a fost întrebat despre fotbalist, iar la ultima conferință de presă, a criticat dur atitudinea jucătorului, dar și a apropiaților săi. 

„Cazul Ilaix nu se poate repeta. Ca un jucător format în casă să profite că îi rămâne un an de contract pentru a forța această situație, nu se poate. Este o situație pe care nu o acceptăm și cu ceea ce se întâmplă lansăm un mesaj. Jucătorul, dacă în final nu vrea să prelungească, știe deja că are alte soluții. 

Ceea ce nu vom face este să promovăm un fotbalaist care apoi să plece pe gratis la altă echipă. Cine vrea să plece, e liber să o facă atâta timp cât îndeplinește niște condiții determinate. 

Ilaix este un jucător mare și știe că nu este bine ce se întâmplă. Barcelona i-a oferit oportunități și nu poate să reacționeze așa. Sper că atât el, cât și apropiații lui să se gândească. Nu întelegem ce fac și sper ca asta nu se va mai repeta cu jucătorii formați de noi”, a spus Laporta citat de SPORT. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies