Florentino Perez a explicat motivul sezonului slab al lui Real Madrid: "Asta este motivul pentru care ne-am pierdut intensitatea si trebuie sa o recuperam"

Florentino Perez a explicat motivul sezonului slab al lui Real Madrid: "Asta este motivul pentru care ne-am pierdut intensitatea si trebuie sa o recuperam"

Presedintele lui Real Madrid a vorbit despre motivele din spatele sezonului extrem de slab pe care clubul madrilen l-a avut

 

Dupa trei Ligi ale Campionilor consecutive, "Regina Europei" a suferit o scadere de forma si performanta drastica in sezonul 2018/2019, insotindu-i pana in sezonul recent inceput, deoarece Realul nu are un start de inceput promitator. 

Explicatia sezonului slab vine de la presedintele clubului, care a realizat o suma de transferuri spectaculoase in aceasta vara, printre care si cel considerat a fi urmasul lui Cristiano Ronaldo, Eden Hazard. 

"Ne-am pierdut intensitatea din cauza succesului pe care l-am avut. Trebuie sa ne recastigam intensitatea. Acesti jucatori si antrenorul acesta ne-au facut campioni si o vor face din nou", a explicat Florentino Perez in cadrul unei conferinte de presa. 

Cel mai slab sezon al ultimilor ani

 

Real Madrid a terminat La Liga pe locul 3, la 19 puncte distanta de Campioana si rivala directa, Barcelona si 8 puncte de Atletico Madrid. A fost eliminata timpuriu si din competitia preferata, Champions League, din fotoliul de Castigatoare en-titre, de echipa de tineri a celor de la Ajax, in optimile de finala, cu un rusinos scor 4-1. 

In acest moment, dupa 3 etape, Real Madrid se claseaza pe locul 5 in La Liga, in spatele celor de la Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Sevilla si Levante. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Se merge pe încredere”. Elevii din Alba care au venit din Veneţia, în carantină 14 zile şi monitorizaţi telefonic
BRAT