DECIZIA FINALA a celor de la Real in cazul lui Modric! SURPRIZA pregatita de spanioli pentru croat

DECIZIA FINALA a celor de la Real in cazul lui Modric! SURPRIZA pregatita de spanioli pentru croat

Viitorul lui Luka Modric la Real Madrid este incert, dupa oferta primita de croat de la Inter Milano.

Luka Modric este unul ditre numele cel mai des rostite in turneul din Statele Unite al celor de la Real, dupa ce Inter si-a manifestat interesul de a-l transfera pe croat. 

Imediat dupa aparitia zvonurilor privind interesul italienilor, Florentino Perez a spulberat orice speranta a celor de la Inter. 

"Modric nu va parasi Realul pentru niciun banut in minus fata de cele 750 de milioane de euro cat valoreaza clauza lui de reziliere", a spus seful Realului. 

Inter Milano i-a facut o oferta generoasa lui Modric, propunand o marire a salariului cu 10 milioane de euro si promisiunea unui contract la un club din China la finalul carierei. 

Pentru a-l face pe croat sa nu se mai gandeasca la oferta italienilor, cei de la Real ar fi dispusi sa-i mareasca ei salariul lui Modric, potrivit Marca. Oficialii considera ca fotbalistul merita o crestere a castigurilor.

Astfel, salariul anual de 8 milioane de euro ar putea fi imbunatatit si ar deveni, astfel, cel mai important contract din cariera unui jucator care are deja 32 de ani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies