Contractul de 100 de milioane de euro negociat de Perez! Suma RUSINOASA pe care o incaseaza Real acum

Contractul de 100 de milioane de euro negociat de Perez! Suma RUSINOASA pe care o incaseaza Real acum

Florentino Perez negociaza in aceasta perioada un nou contract de sponsorizare.

Presedintele Realului vrea sa modifice contractul pe care il are cu Adidas, sponsorul sportiv al echipei. Actuala intelegere se incheie in 2020, iar Perez vrea un contract mult mai avantajos, noteaza sport.es.

In acest moment, Real Madrid primeste doar 50 de milioane de euro pe sezon, una dintre cele mai mici sume din Europa. Barcelona incaseaza de la sponsorul sportiv 100 de milioane de euro, Manchester United primeste 94 de milioane, Bayern - 90, Chelsea - 70, iar Arsenal - 67 de milioane de euro.

Contractul cu firma de echipament sportiv dateaza din 2011, iar la acea data suma de 50 de milioane de euro parea una rezonabila. Singura problema? Contractul a fost incheiat pe o perioada mult prea lunga, 9 ani, iar de atunci Real Madrid a reusit performanta de a castiga trei titluri UEFA Champions League consecutiv.

Conform sursei citate, Real Madrid a incercat in mai multe randuri sa schimbe termenii contractului sau sa isi gaseasca un nou sponsor in aceasta perioada, insa fara succes. Florentino Perez spera ca din 2020 sa obtina un contract de sponsorizare de cel putin 100 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

105 dosare înregistrate la DNA, în 2020, legate de pandemia de coronavirus. Câte au fost soluționate până în prezent
BRAT

Modifică setările cookies