VIDEO / "Messi-mania" in Uzbekistan! Starul Barcei i-a innebunit pe uzbeci!

Autor: Sport.ro
Marti 23 Decembrie 2008, 13:28
Lionel Messi a fost asteptat cu entuziasm in Uzbekistan de catre fani, care i-au pregatit coregrafii cu mesaje in limba spaniola si engleza.

Messi a vizitat Federatia Uzbeka de Fotbal, acolo unde a fost informat de planurile de dezvoltare a tarii din fosta Uniune Sovietica. Starul Barcei a probat haina tranditionala uzbeka si a gustat din mancarea locala.

Messi a venit in Uzbekistan la invitatia clubului Bunyodkor, care are un contract cu Barcelona, si care i-a mai avut in vizita pe Eto'o, Puyol si Iniesta in vara.

Dupa vizita la Federatie, Messi se va antrena cu tinerii fotbalisti urbeci. El isi va exprima pe final opiniile despre ceea ce a intalnit in tara asiatica intr-o conferinta de presa.

Urbekistanul este bine familiarizat cu o alta vedeta care a scris istorie la FC Barcelona, Rivaldo. Brazilianul joaca din august 2007 la Bunyodkor, echipa in care s-au investit foarte multi bani, si care ar fi putut sa il transfere si pe camerunezul Samuel Eto'o, tot de la echipa catalana.

Cu ajutorul lui Rivaldo, cel mai bun jucator al lumii in 1999, pe cand evolua la formatia "Blaugrana", echipa uzbeca a facut pentru prima oara eventul, castigand cupa si campionatul si a ajuns pana in semifinalele Cupei Campionilor Asiei. Rivaldo va sta la Bunyodkor pana in 2011, atunci cand i se sfarseste contractul.

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies