O masina mai frumoasa decat cea a lui Gigi Becali: Maybach Cabrio!

VEZI O SUPER GALERIE FOTO CU MAYBACH CABRIO
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Noiembrie 2007, 18:27
Data actualizarii: Sambata 03 Noiembrie 2007, 18:27

 Intr-un sector in care exista doar doi jucatori, concurenta este puternica si fiecare isi analizeaza perfect miscarile. Iar Maybach va oferi acum o proprie interpretare a notiunii de Cabrio.

Potrivit celor de la MotorAuthority, embargoul a fost incalcat de catre o publicatie al carui nume nu vor sa-l dezvaluie, mentionand insa ca desi modelul este prezentat cu titlul de concept, deja au fost cumparate cele 20 de exemplare ce urmeaza a fi comercializate.

Cu ocazia apropiatului Middle East International Motor Show (MEIMS) din Dubai, Maybach planuieste sa prezinte un nou model 62, intitulat Landaulet. Conceptul de landau a fost popular in anii 20 si 30, fiind o interpretare interesanta a notiunii de cabrio. Acesta are un acoperis soft top doar incepand cu montantul din mijloc al masinii pana la partea din spate. Un exemplu elocvent este Mercedes Benz type 300d Landaulet, ce are o forma cel putin intriganta. Noul Maybach se asteapta sa preia aceasta forma si urmeaza sa fie produs in doar 20 de exemplare, destinante evident arabilor multi milionari. 62 Landaulet va fi lansat pe 12 noiembrie si va fi prezentat publicului pana pe data de 18.

CLICK AICI pentru galerie foto!

Modifică setările cookies