FOTO: Au inceput filmarile la primul film despre viata lui Messi! Imagini de la filmari! Cum arata pustiul care il interpreteaza!

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Februarie 2014, 17:04

	FOTO: Au inceput filmarile la primul film despre viata lui Messi! Imagini de la filmari! Cum arata pustiul care il interpreteaza!

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Au inceput filmarile pentru primul film despre viata lui Messi. Ajuns la 26 de ani, jucatorul Barcelonei este deja considerat cel mai bun jucator de fotbal din istorie, iar povestea vietii argentinianului este demna de un blockbuster la Hollywood. Filmul va fi lansat in aceasta vara, chiar in perioada Campionatului Mondial din Brazilia, turneu ce poate stabili definitiv faptul ca Messi este cel mai bun fotbalist vazut pe aceasta planeta. Messi a castigat toate trofeele posibile cu Barcelona, toate trofeele individuale, de mai multe ori chiar, insa n-a reusit niciodata o performanta remarcabila cu nationala Argentinei. 

Filmul este regizat de spaniolul Alex de la Iglesia si e bazat pe cartea "Messi" a scriitorului Luca Caioli, in care sunt interviuri cu fostii antrenori ai jucatorului, fosti colegi, membri ai familiei si cu personajul principal. 

Au aparut deja primele imagini din film, cu pustiul care joaca rolul lui Messi in film. Seamana cu starul Barcei?

Aceasta e prima filmare cu Messi, pe vremea ca juca la Newell's, in Argentina. 

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies