JO 2012

SENZATIE! Femeia care vrea sa ajunga PEDALAND in rai! O frantuzoaica de 53 de ani va participa la Jocurile Olimpice!

Frantuzoaica Jeannie Longo, in varsta de 53 de ani, campioana olimpica la ciclism in 1996, face parte din lotul preselectionat de Federatia Franceza de Ciclism pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Martie 2012, 19:35
Data actualizarii: Vineri 23 Martie 2012, 19:40

Legendara campioana franceza, al carei sot si antrenor Patrice Ciprelli a recunoscut, in aceasta iarna, ca a cumparat EPO din 2007 pentru uz personal, este una dintre cele opt candidate din Franta pentru a participa la competitia din aceasta vara.

Numarul de locuri pentru Franta, probabil trei pentru proba de ciclism pe sosea, va fi cunoscut la sfarsitul lunii mai, iar lotul definitiv va fi anuntat de federatia franceza la 5 iulie.

Alegerea spotivelor se va face in functie de mai multe criterii, cum ar fi rezultatele, experienta internationala, participarea la programe de pregatire, forma de moment si capacitatea de a obtine o medalie. Un alt criteriu va fi capacitatea de integrare in colectivul Frantei, contestat in trecut de Jeannie Longo.

Medaliata cu aur in 1996, la Atlanta, Jeannie Longo a participat la toate editiile JO de cand ciclismul a fost declarat sport olimpic (in 1984). In 2008, ea a ratat la mai putin de doua secunde medalia de bronz la contratimp, la JO de la Beijing, cand avea aproape 50 de ani.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies