Bataia de joc continua! Singurul roman care a luat AUR la Jocurile Paralimpice a avut o supriza: premiul i-a fost TAIAT cu 100.000 €!!! Cu cat mai ramane:

Sportivii romani medaliati cu aur la Beijing nu si-au primit nici acum premiile promise de guvern. Situatia se poate repeta si cu medaliatii de la Jocurile Paralimpice.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2012, 08:30
Data actualizarii: Vineri 07 Septembrie 2012, 08:36

Bataia de joc continua. Eroul Romaniei la Jocurile Paralimpice, Eduard Novak isi poate lua gandul de la premiul de 100.000 de euro pentru cele doua medalii cucerite la Londra.

Novak in varsta de 36 de ani a fost la doar cateva secunde de a treia medalie de la Jocurile Paralimpice. Mai mult, dezamagirea a fost si mai crunta in momentul in care a aflat ca din cei 126 de mii de euro promisi, ar putea primi doar 26.

"Am facut o treaba foarte buna, am castigat aur si am batut recordul mondial, mai mult nu imi puteam dori. Am inteles ca domnul prim-ministru a promis ca vom fi premiati la fel ca si sportivii care au participat la Jocurile Olimpice. Daca a avut curajul sa afirme ccest lucru, cred ca se va tine de cuvant.", a spus Eduard Novak.

 Novak va fi premiat de statul roman cu doar 2000 de euro pentru recordul mondial stabilit la Londra!

"Eu nu am venit aici pentru bani, eu am concurat pentru medalie!"
, a spus ciclistul.

 


Modifică setările cookies