Jose Mourinho va livra alimente pentru persoanele izolate din cauza Covid-19! VIDEO cu managerul lui Tottenham direct din gradina! Ce spune despre gestul sau

Jose Mourinho va livra alimente pentru persoanele izolate din cauza Covid-19! VIDEO cu managerul lui Tottenham direct din gradina! Ce spune despre gestul sau

Managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, s-a oferit voluntar pentru a livra alimente pentru persoanele izolate.

Tottenham a anuntat joi ca Mourinho va livra voluntar in fiecare saptamana alimente pentru a ajuta persoanele izolate din cauza coronavirusului. Livrarile vor fi facute de la baza de pregatire a echipei din Londra, catre stadionul Tottenham Hotspur, care actioneaza ca un centru de distributie a alimentelor in timpul crizei.

"Acesta este o gradina din centrul nostru de pregatire care cultiva fructe si legume proaspete aici pentru restaurantul primei echipe. Acum, acest aliment este dus in centrul nostru de distributie a alimentelor de pe stadion, astfel incat sa poata fi oferit celor mai nevoiasi din comunitate. Incepand cu saptamana viitoare, imi voi oferi voluntar timpul pentru a ajuta in gradina si a duce aceasta mancare la stadion", a spus Jose Mourinho din gradina bazei sportive.

David Moyes, antrenorul lui West Ham, a livrat mancare persoanelor in varsta

 

Fostul antrenor al lui Manchester United, in varsta de 56 de ani, a ajutat ca sofer de livrare a fructelor si legumelor pentru persoanele in varsta dintr-un sat din Lancanshire:

"M-am oferit voluntar, deoarece sotia mea era plecata la acea vreme si eram pe cont propriu. Tot ce faceam era sa arunc pachetul la usa, sa bat si apoi sa plec. Erau niste cutii mari de fructe si legume. M-am gandit ca este minunat. Imi placea foarte mult", a spus David Moyes.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies