Donatia Papei Francisc pentru bolnavii de coronavirus din Romania! Cinci ventilatoare vor ajunge la Suceava

Donatia Papei Francisc pentru bolnavii de coronavirus din Romania! Cinci ventilatoare vor ajunge la Suceava

Papa Francisc  sare in ajutorul Romaniei pentru a sprijina lupta impotriva COVID-19.

Papa Francisc sustine in rugaciune toti bolnavii de coronavirus si imbratiseaza familiile acestora in momentele grele prin care trec, scrie Vatican News.

Pontiful a trimis cinci ventilatoare pulmonare pentru spitalul din Suceava, unul din cele mai greu incercate de la noi din tara. Acesta a mai trimis diverse materiale medicale si a sustinut de asemenea spitalele din Spania si Italia.

Toate aceste donatii au venit de ziua sa onomastica, sarbatorita chiar azi de sfantul Gheorghe. Suveranul poarta numele de Jorge (Gheorghe) si a dorit sa sprijine cadrele medicale pentru a trece cu bine peste aceasta pandemie.

Donatia s-a realizat prin cardinalul Krajewski, responsabil cu activitatea caritabila a Papei. "Aceste ventilatoare medicale pleaca acum spre Romania ca un semn, o imbratisare din partea Sfantului Parinte in aceasta situatie dificila pentru intreaga lume.", a declarat cardinalul.

Numarul de cazuri de infectari cu coronavirus a trecut de doua milioane si jumatate in intreaga lume si peste 185 de mii de oameni au murit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies