Gest superb al lui Gica Hagi! Viitorul Constanta se implica in lupta impotriva Covid-19 si face o donatie pentru Spitalul Militar

Gest superb al lui Gica Hagi! Viitorul Constanta se implica in lupta impotriva Covid-19 si face o donatie pentru Spitalul Militar

Viitorul Constanta a anuntat astazi ca va sprijini spitalul din Constanta cu echipamente medicale de protectie.

Gica Hagi s-a alaturat luptei impotriva Covid-19. Viitorul Constanta a emis un comunicat prin care anunta ca va dona Spitalului Militar din Constanta mai multe echipamente medicale de protectie.

"Intr-o perioada de criza, in care solidaritatea este indispensabila in lupta impotriva coronavirus, FC Viitorul Constanta se alatura celor care incearca sa ofere ajutor pentru depasirea cat mai rapida a situatiei actuale.

In acest sens, clubul nostru a donat in aceste zile mai multe echipamente medicale de protectie. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanta, care le va distribui catre Spitalul Militar Mobil din Constanta, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale lupta pentru vindecarea celor cu COVID-19.

FC Viitorul Constanta a donat echipamente medicale de protectie constand din viziere de uz profesional si combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus", s-a aratat in comunicatul emis de club.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies