ULTIMA ORA | Puscas poate da LOVITURA dupa meciul cu Spania! Un club URIAS vrea sa-l transfere dupa ce l-a urmarit pe Arena Nationala

ULTIMA ORA | Puscas poate da LOVITURA dupa meciul cu Spania! Un club URIAS vrea sa-l transfere dupa ce l-a urmarit pe Arena Nationala

ROMANIA - SPANIA 1-2 | VIDEO REZUMAT

George Puscas a fost unul dintre putinii jucatori romani remarcati dupa esecul cu Spania. Atacantul roman a avut o evolutie foarte buna si poate prinde un transfer important la o echipa importanta din Europa.

Potrivit presei din Turcia, Fenerbache se intereseaza de Puscas si si-ar dori sa-l transfere dupa ce scouterii clubului turc l-au urmarit "pe viu" la meciul cu Spania. Inter, Juventus si Fenerbahce au avut oameni trimisi la Romania-Spania. Conform jurnalistilor turci, Fenerbahce va initia negocierile cu Reading pentru a-l aduce pe Puscas.

Este insa greu de crezut ca Reading va renunta la Puscas in conditiile in care romanul a impresionat deja din primele meciuri jucate pentru noua sa echipa. In plus, englezii au platit 10 milioane de euro pentru transferul lui Puscas in aceasta vara si nu vor renunta la atacant pentru o suma mai mica.

Daca mutarea lui Puscas se va realiza in iarna, ar fi al doilea transfer al unui atacant roman din Anglia in Turcia. Chiar inainte de meciul cu Spania, Florin Andone a fost achizitionat de Galatasaray de la Brighton.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT