"Tricolorii" vor sa isi ia revansa in fata fanilor la Ploiesti, contra Austriei! Romania nu a pierdut niciun meci pe noua arena "Ilie Oana"!

Meciul dintre Romania si Austria este programat miercuri, de la ora 21:45, si va fi transmis IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO.

"Tricolorii" vor juca impotriva Austriei la Ploiesti, pe un teren pe care n-au pierdut niciun meci. Gazonul a fost pregatit atent pentru jucatorii lui Radoi si nimeni n-a mai intrat pe el de 3 saptamani. 

Pe stadionul celor de la Petrolul, Radoi a obtinut calificarea la Campionatul European de tineret. Acum, selectionerul vine dupa doua infrangeri cu nationala mare. 

Dupa infrangerea cu 4-0 din Norvegia, Florin Prunea a declarat ca rezultatul nu este unul real: "E un rezultat mincinos. Rezultatul trebuia sa fie undeva pe la 12-2, 12-1 ca am avut si noi o ocazie jumatete! Jucatorii sufera. Am fost jucator, oricat ai fi de nesimtit, dupa un joc de asemenea maniera iti vine sa faci o groapa si sa te ascunzi acolo."

In aceasta dimineata, la Ora exacta in sport, Cosmin Moti i-a incurajat pe jucatorii lui Radoi: "Imi doresc din tot sufletul sa castigam meciul de miercuri, sa ridicam putin capul din pamant!"

Nationala de seniori a Romaniei nu a pierdut niciodata de cand joaca pe noua arena Ilie Oana. Cei care se ocupa de stadion si gazon ii asteapta cu bratele deschise pe baietii lui Mirel Radoi. 

Covorul verde din Ploiesti a suferit numeroase tratamente, astfel incat jucatorii sa beneficieze de cel mai bun teren. "Gazonul indeamna la victorie", a spus administratorul arenei, Constantin Arsene. "Nimeni nu a mai intrat pe teren de trei saptamani, se prezinta impecabil astfel ca fotbalistii nationalei trebuie sa obtina 3 puncte!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județele în care s-au înregistrat cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus
BRAT

Modifică setările cookies